Yleishyödyllisten yhteisöjen ominaispiirteet
Yleishyödyllinen yhteisö, esimerkiksi järjestö, toimii yhteiskunnallisen tavoitteen saavuttamiseksi tai jäsentensä yhteisten näkemysten ja etujen edistämiseksi. Yhteisöjä rahoitetaan paikallisista tai kansallisista budjeteista, jäsenten tai lahjoittajien maksuosuuksilla sekä kohdennetuilla toimilla, kuten sponsorointiohjelmilla, joulukorttimyynnillä, tapahtumilla ja vastaavilla varainkeruumenetelmillä. Niillä on usein myös muita ominaispiirteitä, jotka vaikuttavat identiteetin- ja pääsynhallintaan.
Taloudellisten resurssien ja työvoiman puute
Useimpien voittoa tavoittelemattomien järjestöjen yhteinen haaste on puutteellinen taloudellisen tuki, jotta ne voisivat toteuttaa halutut toimet järjestön tarkoituksen saavuttamiseksi.
Erityisesti keskitytään varmistamaan, että mahdollisimman pieni osa rahoituksesta käytetään hallintoon. Tämä vaikuttaa muun muassa työntekijöiden määrään ja siihen, kuinka paljon voidaan investoida esimerkiksi tietotekniikkainfrastruktuuriin.
Vaihteleva työvoima ja jäsenistö
Kun työntekijöiden ja jäsenten määrä vaihtelee, voi olla erityisen hämmentävää ja vaativaa joutua hallinnoimaan identiteettejä ja käyttöoikeuksia manuaalisesti. Yleishyödyllisille yhteisöille on kuitenkin tärkeää valvoa, kenellä on kulloinkin pääsy organisaation tietoihin ja millaiset käyttöoikeudet heillä todellisuudessa on.
Ovatko todennusratkaisut riittävän hyviä, kun työntekijät, jäsenet ja vapaaehtoiset rekisteröityvät tai kirjautuvat sisään? Mitkä ovat identiteetin ja käyttöoikeuksien hallinnan rutiinit toimeksiannon tai jäsenyyden päättyessä?
Satunnaiset kirjautumiset ja useat käyttäjätilit
Useilla käyttäjillä kirjautumisten välillä voi kulua pitkä aika - erityisesti yhteisön jäsenillä sekä heillä, jotka osallistuvat toimintaan satunnaisesti.
Unohdettujen käyttäjätunnusten ja salasanojen hallinnoinnista aiheutuvat kustannukset ovat usein huomattavat. Ongelma pahenee, jos käyttäjät joutuvat käyttämään useita käyttäjätilejä.
Arkaluonteiset henkilötiedot
Yleishyödylliset yhteisöt käsittelevät usein arkaluonteisia tietoja, kuten tietoja lahjoituksista, jäsenistä ja lahjoittajista sekä luottokorttitietoja, sairaushistoriaa ja muuta vastaavaa. Siksi on ratkaisevan tärkeää, että niillä on käytössään hyvät ratkaisut kaikkien tietojen suojaamiseksi.
Työtä tehdään kentällä
Suuri osa työntekijöistä ja vapaaehtoisista ei ehkä työskentele toimistossa, vaan kentällä. He tarvitsevat liikkuvia, käyttäjäystävällisiä ja turvallisia ratkaisuja päästäkseen nopeasti käsiksi tarvittaviin sovelluksiin. Näin heillä on myös enemmän aikaa varsinaiseen auttamiseen.
Cloudworks tukee yleishyödyllisiä yhteisöjä tehtävässään
Norjan Pakolaisavulla on nyt käyttäjäystävälliset, tehokkaat ja turvalliset pilvipalvelut.
Norjan Pakolaisapu (Norwegian Refugee Council, NRC) auttaa kotiseudultaan pakenemaan joutuneita ihmisiä ympäri maailmaa. Järjestöllä on 7 500 työntekijää, jotka tarvitsevat pääsyn järjestön sovelluksiin, ja suurin osa heistä työskentelee kentällä. Järjestö tarvitsee saumatonta integraatiota IT-palveluidensa välillä ja sillä on korkeat turvallisuusvaatimukset. Pilvipalvelun käyttäminen alustana parantaa yhteistyötä ja sisäistä tiedon jakamista työntekijöiden kesken eri puolilla maailmaa.
Lue lisää NRC:n ja Cloudworksin yhteistyöstä:
Perustana Okta
NRC:n IT-infrastruktuurin perustana on Oktan Identity Management -ratkaisu. Paremman tietoturvan lisäksi ratkaisu edistää käyttäjäystävällistä ja tehokasta työpäivää sekä IT-osastolle että muille työntekijöille. Oktan keskitetyn kirjautumisportaalin ja Single Sign-On-ratkaisun ansiosta heidän ei esimerkiksi tarvitse kirjautua jokaiseen sovellukseen erikseen.
Toimintaa nopeuttava robotti
Norjan Pakolaisneuvosto virtaviivaistaa hätäapuryhmiensä matkaan lähettämistä humanitaaristen kriisien aikana Cloudworksin kehittämän botin avulla.
Tämä auttaa vähentämään viiveitä ja parantamaan prosessien laatua ja luotettavuutta, mikä on ratkaisevan tärkeää, jotta paikalle lähetetyt asiantuntijat pääsevät nopeasti työhönsä ja saavat helposti yhteyden paikallisiin tiimeihin.
Mads Grant, ICT-päällikkö, Norjan Pakolaisapu
Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi, ratkaisuista ja mahdollisuuksista digitaalisen identiteetin ja pilviturvallisuuden alalla.
Varaa tästä tapaaminen suoraan Henrin kalenterista